Ismét Feketehegyen dolgozhattam

feketehegy mihalynap

A hagyományos Szent Mihály-napi sokadalom programjainak adott helyet szombaton délután a Feketehegy- Szárazréti közösségi tér, ahová az esős idő ellenére is sokan látogattak el. A rendezvényt minden évben nagyon várják a környéken élők.

Idén már hetedik alkalommal rendezték meg a Szent Mihály-napi Sokadalmat Feketehegy-Szárazréten, a közösségi központ udvarán. Ebben az évben is színvonalas programokat válogattak össze a szervezők. A skála a mulatóstól a néptáncon át a vonós koncertig terjedt. A műsor MC Hawer és Tekknő fellépésével kezdődött, majd a TáncolKodó együttes műsorával folytatódott. A sokadamat a Princess, valamint Horváth Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész koncertje zárja.

„Miután a közösségi ház megépült, az volt a szándékunk, hogy az udvart egy olyan közösségi bázissá alakítsuk, ahol a családok, gyerekek, fiatalok és idősek is jól érezhetik magukat.” – mondta el Szigli István, Feketehegy- Szárazrét önkormányzati képviselője, aki a jövőre vonatkozó tervekről is beszámolt.
„Feketehegy – Szárazréten több fiatal él, aki tájépítészettel, dizájn-tervezéssel foglalkoznak. Megkértük ezt a kis csoportot, hogy az egész udvar beépítési tervét készítsék el, amely alkalmas lehet egy folyamatos fejlesztésre. Többek között szeretnénk kézműves házat, tudás házát, különböző pihenőhelyeket és sétányokat kialakítani, valamint szeretnénk a teraszt és a nézőteret is lefedni.” – mondta el Szigli István önkormányzati képviselő, aki szerint néhány héten belül hivatalosan is bemutatják ezeket az elképzeléseket.